4LIFE TRANSFER FACTOR ADVANCED

foto 4LIFE TRANSFER FACTOR ADVANCED

1 Botol x TF Advanced (60 Kapsul)
Harga Ahli : RM 169.00
Harga Bukan Ahli : RM 202

4LIFE TRANSFER FACTOR ADVANCED (TFA)

bisnes4life.blogspot.com - Transfer Factor Advance (TFA) digunakan untuk mengimbangkan sistem imun dibadan kita. Ia bukan sahaja dapat mencegah dan merawat penyakit, malah ia dapat membersihkan semua kuman dan penyakit senyap yang anda tidak pernah ketahui berada dibadan anda selama ini.

foto 4LIFE TRANSFER FACTOR ADVANCED

Transfer Factor Advance dapat meningkatkan daya imun setinggi 283%. Ia amat sesuai untuk semua orang terutama kepada mereka yang perlu tenangkan daya imun seperti pesakit Leukimia, Lupus (SLE), Allergy (alahan), Asthma, Diabetes (type 1), Senggugut (untuk wanita), Gout, Jaundice (kekuningan), Masalah kulit, Eczema, Psoriasis, Thyroid, Migraine, Multiple sclerosis, Penyakit saraf, Sakit sendi, Sinus (resdung),Post-dialysis (buah pinggang), Thalasaemia, Auto immune diseases, Alahan mata (red-eye), Parkinson, Autism, Gastritis (sakit perut gastrik), dan Epilepsy.

TF Advanced juga amat sesuai kepada semua bayi dan kanak-kanak untuk MENCEGAH mereka dari segala penyakit dan infeksi seperti selsema, batuk, beguk atau demam.

Kekuatan 1 biji Transfer Factor Advanced adalah sama dengan 75 biji pil kolostrum dalam fungsi pembinaan daya imun dan ia juga mampu mengenali lebih dari 100,000 jenis kuman (virus, bakteria, parasit, kulat, dsb.).

TF Advanced bertindak adalah dengan memberi informasi kepada sistem imun untuk menyerang segala musuh-musuh jahat seperti kuman, virus, bakteria, dan sebagainya, dan apabila musuh-musuh telah berjaya diatasi, Transfer Factor akan menenangkan sistem imun dan menjadikan ia (TF Advanced) sebagai PENCEGAH TERBAIK untuk tubuh kita.

Sesuai digunakan oleh semua lapisan umur, termasuk orang tua, bayi dan ibu mengandung.

(60 kapsul / Botol)

  • TERBUKTI meningkatkan sistem imun badan (aktiviti sel NK) sehingga 283%
  • Mendidik dan menyeimbangkan sistem imun dengan Tri-Factor Formula
  • Ia bukan sahaja dapat mencegah dan merawat penyakit, malah ia dapat membersihkan semua kuman dan penyakit senyap yang anda tidak pernah ketahui, ada dibadan anda.
  • Mengandungi jumlah tertinggi Transfer Factordan NanoFactor per kapsul - 300 miligram

- Mengimbangkan Sistem Imun 'Over-Reactive' -
Sesuai untuk semua orangRelated Post

No comments:

Post a Comment