Produk 4Life

Produk 4Life

4lifegroup.blogspot.com - Berikut adalah produk-produk 4life Transfer Factor yang boleh didapati di 4Life Group.

1) Transfer Factor Advance
2) Transfer Factor Plus
3) Transfer Factor Chewable
4) Transfer Factor Riovida
5) Transfer Factor Riovida Burst
6) Transfer Factor CV
7) Transfer Factor Glucoach
8) Transfer Factor Vitamin dan Mineral Kompleks
9) Transfer Factor Belle Vie
10) Transfer Factor RenewAll
11) NutraStart
12) Tea4Life

1) Transfer Factor Advance

foto Transfer Factor Advance

Juga dikenali sebagai "Miracle Molecule" atau "Molekul Ajaib". TFA adalah sebenarnya Molekul Pendidik Sistem Imun. Transfer Factor dapat memberi informasi kepada sistem imun untuk mengenali musuh-musuh di dalam badan seperti kuman, virus, bakteria, parasit, jamur dan juga sel kanser. TF juga dapat meransang sistem imun untuk menyerang musuh-musuh penceroboh di dalam badan kita. TF advanced dapat menenangkan sistem imun apabila musuh-musuh telah berjaya diatasi menjadikan ia penawar utama untuk masalah auto-imun. Kerana kehebatannya dapat memberi kekuatan kepada daya ketahan badan kita, TF telah mendapat jolokan "Raja Penawar". Para saintis telah mengeluarkan kenyataan bahawa “Rawatan terbaik adalah menjaga sistem imun”. TF adalah produk pembina imun semulajadi yang terunggul di pasaran dunia dan telah mencipta sejarah sains perubatan abad ini dengan kekuatan meningkatkan daya imun setinggi 283%. Kini diedarkan di lebih 40 negara serata dunia. TF tiada kadar toksik dan tiada kesan sampingan. Sesuai untuk semua lapisan umur termasuk bayi. Sesuai untuk penyakit kencing manis (diabetes), strok berdarah, buah pinggang (post-dialisis), kanser darah, Lumpuh, Gout, Tyroid, Allergic (Alahan), Parkinson, Sakit Sendi, Selsema, Batuk, Denggi, HIV, Chicken pox, hepatitis A/B/C, kecantikan dalaman, Lembab IQ, Sawan, Kemurungan, Susah Mengandung, Asthma, Kekuningan, Resdung. ( 60 kapsul, setiap kapsul 300 mg )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Advance


2) Transfer Factor Plus Advance

foto Transfer Factor Plus Advance

Adalah rumusan Transfer Factor Advanced 100mg dicampur dengan beberapa ramuan istimewa lain. TF Plus dapat meningkatkan daya imun setinggi 437%. Selain dari Pembina imun semulajadi Transfer Factor, TF Plus juga mengandungi Maitake and Shiitake Mushroom – dapat membantu fungsi T-Cell (sistem imun); Cordyceps – kaya dengan polysaccharides yang dapat meransang aktiviti sistem imun; Inositol Hexaphosphate – dikenali dalam fungsi kekuatan pencegahan; Beta Glucan (dari serbuk oat dan yis) – peransang sistem imun yang dapat “mengejut” sel darah putih daripada “tidur”; Mannans (dari loe vera); ekstrak Agaricus Blazeli – dikenali sebagai raja cendawan – berfungsi antara lain, mengecutkan tumor; Beta Sitosterol – peransang daya imun; ekstrak daun zaitun – dapat menurunkan kadar duplikasi sel jangkitan kuman. Sesuai untuk penyakit: Sakit Jantung, Darah Tinggi, Strok, Buah Pinggang (Pre-Dialisis), Kanser Tahap 1 hingga 4, Ketumbuhan biasa, Resdung, Osteoporisis, Selsema, Batuk, Demam, HIV, Denggi, Hepatitis A/B/C, Susah Mengandung, Buasir. ( 90 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Plus


3) Transfer Factor Chewable

foto Transfer Factor Chewable

Sama seperti Transfer Factor Advanced, tetapi di dalam bentuk chewable (dikunyah). Rasanya enak, berperisa citrus. Sangat digemari oleh kanak2 dan juga dewasa. Dapat membantu meningkat daya berfikir (IQ) kanak-kanak. Sesuai untuk penyakit : Demam, Selsema, Batuk, Beguk, Lembab IQ. Sindrom Down, Sawan, Jaundice (Kekuningan). ( 90 chewable tablet, setiap tablet 200mg ).

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Chewable


4) Transfer Factor Riovida

foto Transfer Factor Riovida

TF Riovida adalah Penjana Tenaga! Mengabungkan kemujaraban Transfer Factor E-FX dengan buah-buahan yang kaya dengan antioksidan. Dapatkan keperluan TENAGA HARIAN anda dengan Rio Vida (Sungai Kehidupan)! Produk ini membantu menyokong tubuh badan anda dengan tri yang ekslusif. Riovida menggabungkan jus buah-buahan yang kaya dengan anti-oksida (acai, buah delima, beri biru, elderberi, epal dan anggur ungu) untuk kevitalan seharian. Ia juga membantu menggalakkan kesejahteraan am dengan komposisi asid lemak perlu, asid amino, mineral surih, flanoid dan tanin. Sesuai untuk penyakit: Sakit Jantung, Darah tinggi, Strok, Buah pinggang, Kanser Tahap 1 hingga 4, Ketumbuhan biasa, SLE/lupus, Gout, alahan, Saraf, selsema, batuk, demam, denggi, HIV, Hepatitis A/B/C, Kecantikan dalaman, kemurungan, susah mengandung, buasir. Riovida adalah minuman jus yang teristimewa di pasaran dunia dan sesuai untuk semua orang tidak kira umur. Produk awet muda yang sangat berkesan! (2 botol / 500 ml setiap satu )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Riovida


5) Transfer Factor Riovida Burst

foto Transfer Factor Riovida Burst

Sama seperti jus RIOVIDA tetapi dalam bentuk jeli.

* Mengandungi Transfer Factor (Tri-Factor Formula), dan kekuatan jus yang terbukti - TF RioVida. ( 15 Paket / Box )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Riovida Burst


6) Transfer Factor CV

foto Transfer Factor CV

Ramuan hebat yang dirumus khas untuk kesihatan sistem kardiovascular (jantung). Ia membantu menyokong kesihatan jantung dengan Transfer Factor daripada estrak kuning telur serta ekstrak tumbuh-tumbuhan. Menurunkan kadar kolesterol, membasmi kuman & virus yang menyerang urat jantung, membersih dan melembutkan urat bagi memudahkan perjalanan darah. ‘Ramuan Hak Cipta’ yang memberikan sokongan antioksidan. ( 120 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor CV


7) Transfer Factor Glucoach

foto Transfer Factor Glucoach

Mengandungi ramuan yang boleh membantu dan menyokong kesihatan pankreas menerusi sistem metabolik dan endokrine. Selain daripada Targeted Transfer Factor, GluCoach juga mengandungi Indian Kino, Gymnema Sylvestre dan Momordica Charantia (Bitter Melon) yang kesemuanya telah membuktikan kebolehannya menyokong kesihatan pankreas. Bitter Melon juga membantu fungsi memproses gula dalam badan. Terdapat juga Korean Ginseng dan Fenugreek, herba-herba yang menyokong kesihatan fungsi insulin. Alpha Lipoic Acid (ALA), yang dikenali sebagai antioksida memberi sokongan kepada sistem metabolik dan endokrin dan menggalak pengimbangan tahap gula dalam badan. Sesuai untuk penyakit Kencing Manis. ( 120 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Glucoach


8) Transfer Factor Vitamin dan Mineral Kompleks

foto Transfer Factor Vitamin dan Mineral Kompleks

Produk ini membantu menyokong kesihatan anda dengan vitamin dan mineral penting. Juga membantu memberikan nutrisi yang diperlukan tubuh untuk berfungsi secara optimum. Sesuai digabungkan dengan TF CV dan TF Glucoach. ( 60 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Vitamin & Mineral Complex


9) Transfer Factor Belle Vie

foto Transfer Factor Belle Vie

4Life Transfer Factor Belle Vie mempunyai sokongan khusus untuk WANITA. Ianya mengandungi Transfer Factor E-XF™, bersama herba-herba terpilih seperti antioxidan, phytoestrogens, indoles, dan Kalsium d-Glucarate, untuk memperbaiki tahap kesihatan wanita, membantu proses penyah-toksik badan wanita supaya alat-alat sulit wanita dan payu dara berada di paras kesihatan yang optimum! ( 60 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Belle Vie


10) Transfer Factor RenewALL

foto Transfer Factor Belle Vie

Adalah gel kulit yang sangat istimewa. Ia mengandungi Transfer Factor, pendidik imun dan pembasmi kuman untuk mengekalkan kesihatan kulit yang diancam jangkitan kuman dari luka, gatal-gatal dan lain jangkitan.

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor RenewALL


11) NutraStart

foto NutraStart

Dirumus khas untuk Pelangsingan dan Penurunan Berat Badan! Nutrastart boleh diminum pada bila-bila masa sahaja untuk menggantikan makanan biasa samada untuk sarapan, makan tengahari atau makan malam. Sangat sesuai sebagai "Meal Replacement" untuk orang-orang yang sibuk. Sesuai sebagai "Pengenyang Perut" untuk orang-orang yang susah mengawal selera makan. Sesuai untuk anak-anak sebagai sarapan sebelum ke sekolah dan juga sesuai untuk orang-orang tua yang sakit yang tidak mempunyai selera makan. ( 15 hidangan )

Selanjutnya, Sila Klik -->> NutraStart


12) Tea4Life

foto Tea4Life

Dirumuskan untuk membantu menyokong kesejahteraan am, Tea4Life menggabungkan pelbagai herba yang lazat seperti daun senna, teh hijau, enchinacea dan perasa epal semula jadi. Sesuai untuk penyakit: Gout, Kecantikan Dalaman. ( 30 uncang )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Tea4Life

Related Post

No comments:

Post a Comment