Usahawan 4Life

Testimoni Kejayaan Usahawan 4Life

foto En. Sadik Din & Isteri
En. Sadik Din & Isteri
Platinum International Diamond

Keadaan tak akan berubah jika kita tak mahu berubah. Itulah yang terjadi pada hidup saya. Setelah berpuluh tahun bekerja namun tetap bermasalah kewangan. Setelah menceburi program Winners4life, dengan bermodalkan sekadar RM500 sahaja, hidup saya berubah menjadi semakin mewah dan bebas kerana tak perlu bekerja lagi. Kini saya selalu melancong seluruh dunia namun pendapatan 5-angka tak henti datang malah semakin meningkat setiap bulan!


foto En Nadzrul SalimEn Nadzrul Salim
International Diamond

Walaupun dengan kelulusan Diploma, saya kagum melihat begitu ramai orang-orang di Winners4life raih pendapatan 5-angka setiap bulan dengan tanpa perlu pelajaran tinggi. Ini menimbulkan minat saya menceburkan diri dalam program ini dan ternyata sekali dengan waktu yang singkat saya juga berjaya raih pendapatan 5-angka yang semakin meningkat setiap bulan walaupun usia saya baru 28 tahun! Jika anda ingin mewah dan berjaya sertailah dalam program yang telah terbukti ini! Salam Sukses!

foto Ms Sheri Din
Ms Sheri Din
Gold International Diamond

Walaupun pendapatan saya lumayan sebagai seorang property agent, namun saya berasa kerugian kerana tidak mempunyai masa untuk diri saya. Setelah menceburkan diri dalam program Winners4life, pendapatan saya bertambah & berlipat ganda sehingga saya mampu miliki sebuah Mercedes Cebriolet Sport CLK-200 dengan bayaran tunai! Kini saya juga mempunyai banyak waktu lapang untuk menjalani kehidupan yang lebih menggembirakan!

foto En Akram Din
En Akram Din
Gold International Diamond

Berpelajaran tinggi pun dibuang kerja juga! Itulah nasib saya setelah 10 tahun bekerja sebagai seorang engineer. Akhirnya dibuang kerja akibat kegawatan ekonomi yang lalu. Lebih dua tahun saya menganggur sehingga semua wang simpanan saya habis. Mujurlah saya bertemu dgn program Winners4life. Dalam waktu yang singkat, telah memberikan saya keuntungan bulanan yang berlipat kali ganda dari gaji seorang engineer!

Ayuh! Sertai kami di 4Life Group sekarang juga!

Related Post

No comments:

Post a Comment